Få Vejledning, gode råd og inspiration til selvforsyning

Her på siden vil du kunne finde en oversigt over diverse skrivelser vi selv har lavet, guides til dyrkning, fremstilling, forarbejdning, og ikke mindst en link oversigt til nyttige videoer og andre informative eller gode sider.

Vi håber at der vil komme noget gavnligt ud af dette og vil meget gerne have spørgsmål eller kommentarer, samt gode inputs der evt skal deles. Det vil sige skrift, videoer links, der er relevante. Tak for støtten og hjælpen.

Hør hvad vore kunder siger. Stefan har dette at sige vores Deluxe te! :" Kan varmt anbefale denne te, har dog ikke drukket den som te men brugt den til at bage finskbrød som er en småkage.. Virkningen er rigtig god og syntes ellers jeg var lidt sparsom med cannabissen da jeg ingen tolerance har opbygget men første aften spiste jeg 2stk og fandt ud af 1 var mere passene.. Jeg lider af rigtig slem søvnapnø og sover med luftmaske da jeg stopper i gennemsnit 36gange i time med at trække vejret i helt op til 50sek.. Hvilket medføre at jeg vågner utrolig mange gange i løbet af natten, dette har virkelig hjulpet rigtig meget og har de sidste par dage haft mere overskud ind jeg har haft i årevis.. Var så heldig at få en prøve at både mynte og cannabis frø med i min første ordre.." Find flere anmeldelser om samme produkt ved at gå ind på vores “Hamp Deluxe”Hampe Te eller kopiere følgende link: https://seedbank.dk/produkt/hamp-blomst-te-special-oeko/#tab-reviews Afbryd