Informative Links:

Angående skadelige stoffer, eks tilsætnings stoffer, pesticider og forarbejdninger:

https://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Aroma.aspx – “En aroma er ofte sammensat af 10-100 aromastoffer eller aromapræparater, og det er blandingsforholdet mellem de enkelte stoffer eller præparater, der giver en bestemt smag eller duft. Røgaromaer er reguleret ved særskilte regler.

Det er meget vigtig at man forstår at der er over 2500 Aroma stoffer, som der idag må blandes sammen som producenten syntes for at give en bestemt smag. Det skal gøres opmærksom på at ingen af disse er testet for langtids skadesvirkninger, og slet ikke på mennesker.. Der er ikke på nogen måde taget højde for “cocktail effekten” som kan gøre at når de blander 100 Aroma stoffer sammen, så kan det forstærke hinandens virkning.. Der er ingen krav til at teste flere stoffer sammen. Der er heller ingen krav til at teste skades effekten af når man har en patient på kemo som indtager nogle af disse 100 aroma stoffer sammen med sin medicin..

http://vandanashiva.com/?p=317 – Pests, Pesticides and Propaganda: the story of Bt Cotton

God artikel omkring BT-Cotton som er en GM udgave af bomuld. Den har skabt store problemer rundt om i verden især i Indien. Vi vil linke meget mere til denne historie og især historierne omkring Monsanto som nu er ved at blive solgt/fusioneret med Bayer i Tyskland, og der er snak om at Bayer nu vil have over 1/4 af verdens markedet med frø og pesticider læs evt mere https://www.reuters.com/article/us-monsanto-m-a-bayer-eu/bayer-wins-eu-approval-for-62-5-billion-monsanto-buy-idUSKBN1GX14U – “Bayer wins EU approval for $62.5 billion Monsanto buy”

links Angående Kræft:

Her er en rigtig god oversigt over forskellige naturlige plante stoffer som har en gavnlig effekt på skadelige mikro organismer og forskellige former for cancer!

“The selected natural compounds among diterpenoids, sesquiterpenes, flavonoids, alkaloids, and polyphenolic have been reported for their wide spectrum of biologic effects, including antifungal, antihelmintic, antimicrobial, anti-inflammatory, antitrypanosomal, and antiproliferative effects on various cancer types as described in Tables 1 and 2″
Hvis man åbner en af disse tabeller så vil man kunne søge på de forskellige typer kræft via fanen redigere i ens web browser.
Når man så finder den type kræft man vil behandle, googler man navnet på stoffet og finder ud af hvilken plante den er fra og begynder at have det i sin kost

“Regardless of whether a cancer specifically results from a genetic mutation and viral or bacterial contamination, the recent extensive research indicated that most cancers are caused by dysfunction of many genes coding for proteins such as, antiapoptotic proteins, growth factors, growth factor receptors, transcription factors, and tumor suppressors, which constituted the target for cancer treatment. “

Vi håber der snart kommer fokus på de mange skadelige stoffer som kan give en ubalance i alt fra protein optagelse til vækst hos forskellige mikro organismer, så den effekt den kemiske plastik tidsalder har også bliver ordentlig dokumenteret!

http://cancerpreventionresearch.aacrjournals.org/…/7/11/1081

__________________

http://radiodoktoren.dk/radiodoktoren/2018/05/23/alternative-behandlingsmuligheder-mod-kraeft

_________________

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4017674/ – “Plants Against Cancer: A Review on Natural Phytochemicals in Preventing and Treating Cancers and Their Druggability”

Prevent Cancer With These 17 Amazing Herbs And Plants

14 Cancer-Fighting Plants for Your Indoor Herb Garden

Links angående cannabis:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4740396/ – Cannabis sativa: The Plant of the Thousand and One Molecules
Omkring de mange forskellige indholds stoffer i planter. Det siges nu der er over 1000 fundne stof forbindelser i Cannabis sativa.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3736954/ – “Cannabis, a complex plant: different compounds and different effects on individuals.”
God gennemgang af nogle af de forskellige stoffer i cannabis med fokus på at det virker forskelligt hos forskellige personer, og man derfor bør undersøge hvilke ting hos en person der gør dem mere udsat for evt. dårlige effekter af planten!

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2931553/ – “Phytocannabinoids beyond the Cannabis plant – do they exist?”
Rigtig god artikel omkring stoffer som aktivere vores endocannabinoide system, som menes at ligge et stort grundlag af vores krops indre kommunikations veje især i vores immumforsvar og hormon balance.
Der fokuseres på andre stoffer end dem der kommer fra cannabis planten, da mange planter indeholder stoffer der aktivere/påvirker dette receptor/nerve system.

https://www.bt.dk/danmark/111-patienter-har-faaet-ordineret-medicinsk-cannabis-paa-en-maaned

http://www.ilovegrowingmarijuana.com/life-cycle-marijuana-plants/ – The Life Cycle Of Marijuana Plants

Super god hurtig gennemgang af cannabis plantens livs cyklus. Den er desværre på engelsk. hvis man ønsker en Dansk gennemgang kan man finde en simpel gennemgang i vores groguide her på siden, eller på følgende sider:

Links angående Vaccination:

https://www.sst.dk/publ/publ2000/vaccine_org/kap05.html – “Børnevaccinationsprogrammet i Danmark”
Kort gennegang på dansk over nogle af de mest almindelige vaccinationer. Vi gør opmærksom på at man altid skal undersøge hvilke tilsætnings stoffer der er i noget, især hvis det er medicin og især hvis det sprøjtes ind i kroppen via blodbanen, så kroppens naturlige forsvar og sorterings mekanismer springes over..
Tilsætningsstoffer: Aluminiumoxidhydrat (tilsættes for at hjælpe immunsystemet med at danne antistof), natriumhydrogenfosfat (pH stabilisator, forhindrer at vaccinen svier), fenolrødt (ph indikator, der viser om vaccinens surhedsgrad er i orden), Medium 199 (stabiliserer poliovirus), formaldehyd (afgifter bakteriens giftstof), neomycin (antibiotikarest fra poliovaccine-produktionen – som hindrer vækst af bakterier).”
Vi linker og beskriver kort blot formaldehyd som et eksempel på hvad man ikke burde få ind under huden.. Iøvrigt er formaldehyd et af de nedbrydnings stoffer, som andre stoffer omdannes til når det kommer ind i kroppen. Eks omdannes metanol, og en del af sødemidlet aspartam(som vi også vil kigge nærmere på her på siden) til formaldehyd:
http://www.velvetcrumble.com/PVMnqPqV/ – “Langvarig eksponering for formaldehyd kan resultere i sensibilisering af huden og er forbundet med en øget risiko for kræft”

Aspartam – det giftige sødestof

“Ved indtagelse omdannes methyl-ester til træsprit. Træsprit er kendt for at forårsage blindhed hos alkoholikere. Når det indtages, omdannes det til formaldehyd, myresyre og diketopiperazin i fordøjelsessystemet. Formaldehyd er en nervegift, som har tendens til at blive ophobet i kroppen. Leveren kan ikke afgifte formaldehyd, så derfor akkumuleres det i organismen. Myresyre er det stof, som myrer afgiver for at lamme deres bytte. Diketopiperazin er et kemikalie, der forårsager svulster i hjernen.”

I

PDF omkring cannabis historie som Medicin. Skrevet af den fremragende læge Dr. Grinspoon. Et must read.
grinspoon_history_cannabis_medicine