Usprøjtet Tobakfrø

De færdig modnet og tørret tobaks kapsler. Man kan tage det yderste krystal lag af og bruge til nydelse, eller insekt/kryb bekæmpelse. Inde i sådan en kapsel er der 50-100+ frø

Unikke og yderst hårdfør frø sort

DIsse tobaks frø er dyrket og forædlet over mange år. De har været dyrket i Dk i minimum 50 år, og er af de oprindelige sorter som man stadig bruger rituelt i Mellem- Og Sydamerika.

De er selvfølgelig usprøjtet og dyrket delvist efter Bio-Dynamiske principper. De gør sig blandt andet godt som bunddække og skade skadedyrsbekæmpende planter i sine andre bede!

Tobakkens verden af krystaller og virkning

Krystallerne der dækker Tobaks planten, er uden ret megen sammenligning jeg har set. Disse krystaller er meget store og fedtet og har tydelige små bobler/dråber ude på spidsen. Det er disse planten bruger til at forsvare sig selv med på flere måder, og det er der vores hellige medikament og nydelses middel ligger.
Følg os på youtube hvor vi løbende vil fortælle en masse spændende fra Tobakkens verden
https://www.youtube.com/@seedbankdkfrafrotilplante6342
øko jungle tobaks frø
usprøjtet tobak frø som er dyrket delvist efter Bio-Dynamiske principper. Her ses en enkelt moden tobaks frø kapsel, hvor frøene render ud da den er knækket åben.

Husk at prøve vores andre sorter af tobak, den egentlig Tabaccum rygetobak, som er den mildere udgave Europæerne er blevet solgt igennem tiden.
https://seedbank.dk/produkt/ryge-tobak-nicotiana-tabacum/